Top
Fanarl

Info

Fanarl është distributor italian i një sërë produktesh dhe shërbimesh të fushave të ndryshme në Shqipëri dhe më gjerë. Qëllimi ynë është ndërtimi i marrëdhënieve profesionale me klientët dhe sjellja e produkteve cilësore nga marka lider te konsumatorët shqiptarë. Disa nga firmat, produktet e të cilave ne shpërndajmë, janë: Love Cosmedical, Newgensec software dhe Lucart Group. Love Cosmedical operon në fushën e kozmetikës profesionale mjekësore, duke ofruar materiale shumë specifike dhe cilësore. Lucart Group prodhon dhe tregton lloje dhe formate të ndryshme letrash për përdorimin e përditshëm. Ndërsa programi Newgensec është një software inovativ komunikimi i cili merret me enkriptimin dhe dekriptimin e mesazheve sensitive në rrjetet sociale, për ta bërë më të sigurt dhe konfidencial komunikimin.

Kjo Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar ofron një gamë te gjërë produktesh dhe shërbimesh.

Address: Durres, Lagjja nr. 4, Rruga 7 Marsi, Pall “Firma XHEMF”, Kulla 3, Pranë Drejtorisë së Hekurudhës

E-mail:

Phone : +355672028029

 

You don't have permission to register

Reset Password