Top
Image Alt

newgensec software

NEWGENSEC SOFTWARE

Përjetoni tani në siguri të plotë aftësinë për të enkriptuar një mesazh,tekst ose deklaratë të shkurtër. Me enkriptimin e skedarëve, ju mund të ruani të dhëna në cloud pa u shqetësuar për shkeljet e të dhënave dhe mënyrën se si trajtohen ato. Bëjini dokumentet tuaja private të ndashme në mënyrë që edhe nëse hakerët t’i zbulojnë ato, ju do të jeni të mbrojtur.

Kjo Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar ofron një gamë te gjërë produktesh dhe shërbimesh.

Address: Durres, Lagjja nr. 4, Rruga 7 Marsi, Pall “Firma XHEMF”, Kulla 3, Pranë Drejtorisë së Hekurudhës

E-mail:

Phone : +355672028029

 

You don't have permission to register

Reset Password