Top

Love Cosmedical

PRODUKTET E PREFERUARA

Acidi deoksikolik 1.25%, kozmetik Paketim me 5 shishka prej 10 ml

Desoface 0,50%, acid deoksikolik, kozmetik Paketim me 5 shishka prej 10 ml

Serum Neofound 1 shishe 30 ml

Koktej kozmetik për celulitin Paketim me 5 shishka prej 10 ml

Love Cosmedical

PRODUKTE TË KIRURGJISË KOZMETIKE

0,50% acid deoksikolik, kozmetik Paketim me 5 shishka prej 10 ml

Pajisje mjekësore e klasit II për celulitin Pako me 4 copë

Filler fytyre UPHA me LIDO 1ml-2ml -10ml

Pmp Peeling Ment (Peeling për biostimulim) Paketim me 5 flakone me 5 ml

Mbushës i rëndë Pajisja mjekësore e klasës III Paketim me 1 shiringë 10 ml

Gjilpërë për Mesoterapi

Gjilpërë për Body filler

Kjo Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar ofron një gamë te gjërë produktesh dhe shërbimesh.

Address: Durres, Lagjja nr. 4, Rruga 7 Marsi, Pall “Firma XHEMF”, Kulla 3, Pranë Drejtorisë së Hekurudhës

E-mail:

Phone : +355672028029

 

You don't have permission to register

Reset Password