Top

Love Cosmedical

Love Cosmedical eshte nje kompani qe operon në fushën kozmetike, profesionale mjekësore, duke ofruar materiale dhe njohuri shumë specifike dhe me cilësi të lartë.

Distributor Lucart

Me mbi 65 vjet histori , Lucart është sot një kompani shumëkombëshe me numra të rëndësishëm që përcjellin qartazi angazhimin dhe vlerën e kompanisë.

Love Cosmedical

Love Cosmedical eshte nje kompani qe operon në fushën kozmetike, profesionale mjekësore, duke ofruar materiale dhe njohuri shumë specifike dhe me cilësi të lartë.

Distributor Lucart

Me mbi 65 vjet histori , Lucart është sot një kompani shumëkombëshe me numra të rëndësishëm që përcjellin qartazi angazhimin dhe vlerën e kompanisë.

Newgensec Software

Programi Newgensec merret me enkriptimin dhe dekriptimin e mesazheve sensitive ne rrjetet sociale, per ta bere me te sigurt dhe kofidencial komunikimin tuaj

Kjo Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar ofron një gamë te gjërë produktesh dhe shërbimesh.

Address: Durres, Lagjja nr. 4, Rruga 7 Marsi, Pall “Firma XHEMF”, Kulla 3, Pranë Drejtorisë së Hekurudhës

E-mail:

Phone : +355672028029

 

You don't have permission to register

Reset Password