Top

Shop

Smile Maxi

2 role 2 shtresa 100 fletë me dekorim limoni, 50% leter e ricikluar

SKU: 054 Category: Tags: ,

Description

2 role 2 shtresa 100 fletë me dekorim limoni, 50% leter e ricikluar

Additional information

Weight 2 kg
Dimensions 2 × 4 × 5 cm

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Smile Maxi”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kjo Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar ofron një gamë te gjërë produktesh dhe shërbimesh.

Address: Durres, Lagjja nr. 4, Rruga 7 Marsi, Pall “Firma XHEMF”, Kulla 3, Pranë Drejtorisë së Hekurudhës

E-mail:

Phone : +355672028029

 

You don't have permission to register

Reset Password