Top

Letër Higjenike 4/12/18 rrotulla

Letër Higjenike 6/12 rrotulla

Letër Higjenike 4/12 rrotulla

Letra Shumë përdorimshme 3 ne 1, Paketimi me 2 role

Letra Shumë përdorimshme 3 ne 1, Paketimi me 3 role

make up

Perfect Shades

make up

Rose Heaven

Letër Kuzhin, Paketim me 4 role

Letër per Servis Tavoline

Letër Kuzhine, Paketimi me 8 role

Letër Kuzhine, Paketim 6 role

Kjo Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar ofron një gamë te gjërë produktesh dhe shërbimesh.

Address: Durres, Lagjja nr. 4, Rruga 7 Marsi, Pall “Firma XHEMF”, Kulla 3, Pranë Drejtorisë së Hekurudhës

E-mail:

Phone : +355672028029