Love Cosmedical

TRAJNIM DHE WORKSHOP

ME LOVE COSMEDICAL ALBANIA

EVENTI DO TE FILLOJË

KUR?

10 - 11 NËNTOR 2023

Fillon në 10:00

RRETH LOVE COSMEDICAL

Love Cosmedical është një kompani italiane e cila operon në fushën kozmetike, profesionale mjekësore, duke ofruar materiale dhe njohuri shumë specifike dhe me cilësi të lartë.

Love Cosmedical e mbështet ADN-në e saj në këto themele, transformimin dhe inovacionin e produkteve, formulimeve, teknikave ekzistuese dhe ndonjëherë të vjetruara në fushën e mjekësisë estetike, bazuar në përvojën se cilat janë nevojat reale të tregut dhe operatorëve mjekësorë.Disponon një gamë produktesh të afta të mbulojnë shumicën e nevojave të pacientëve që i drejtohen mjekut estetik, dermatologut apo kirurgut plastik: duke filluar nga trajtimet e fytyrës me biorevitalizues dhe piling, tek trajtimet e trupit me produkte për dhjamosjen e lokalizuar , celulitin si dhe trajtimet mbushëse.

Love Cosmedical eksportohet në mbi 40 vende. Në secilën prej tyre është e pranishme me partneritete të forta, duke siguruar disponueshmëri të vazhdueshme të produkteve, trajnime të përhershme dhe asistencë të vazhdueshme në aktivitetin e përditshëm të klientit.Ne duam të jemi të aftë të zhvillojmë produkte unike, cilësore dhe mbi të gjitha jashtëzakonisht efektive me çmime të përballueshme, në mënyrë që të gjithë të mund të përdorin produktet tona.

RRETH PROF. ROBERTO AMORE

Një nga 10 mjekët e kirurgjisë plastike më të mirë në botë

Dr.Roberto Amore, kirurg, ushtron veprimtarinë e tij të në fushën e mjekësisë estetike dhe kirurgjisë në qytetet Piza, Cecina, Follonica dhe Viareggio. Dr. Roberto Amore kryen trajtime me pajisje inovative dhe teknika modern si:

– Trajtime estetike : Mesoterapi, Kirurgji Dermatologjike, Intralipoterapi.
– Trajtime kirurgjikale : Liposkulpturë, Lipofillim, Abdominoplastikë, Lifting i Kofshëve, Ngritje krahësh, Ngritje të vitheve, Zmadhim të Gjirit, Kirurgji e Gjirit, Kirurgji Gjenitare.
– Trajtime mjeko-estetike për fytyrën: Biorevitalizim, Filler, Botox, Peeling, Kirurgji Dermatologjike.
– Trajtime kirurgjikale të fytyrës: Otoplastikë, Mbjellje e flokëve, Blefaroplastikë, Rinoplastikë, Proteza fytyre, Lifting.

Ai është anëtar i shoqërive shkencore si EAFPS (European Academy of Facial Plastic Surgery), AICEF (Italian Society of Facial Aesthetic Surgery Medicine) dhe konsulent shkencor i kompanive kryesore ndërkombëtare në fushën mjeko-estetike (Love Cosmedical).
Aktualisht ai kryen aktivitetin e tij klinik duke alternuar midis Toskanës, ku ai jeton, dhe Lindjes së Mesme (Emiratet e Bashkuara Arabe, Kuvajt).

ZGJIDH TRAJNIMIN

Në fund të trajnimit çdo pjesëmarrës do të pajiset me certifikatë

10 NËNTOR 2023

FILL LINE

150 EUR

Fill line

Russian Lips

Intralipoterapia e fytyrës

'Filler 1 ml Loveup HA' DHURATË

Certifikatë

11 NËNTOR 2023

FAT & BODY LINE

200 EUR

Subcision

Trajtim kirurgjik i subcisionit

Brazilian buttonck

1 'Celluerase' DHURATË

Certifikatë