Top
Image Alt

10 role 4 shtresa 150 fletë, 50% letër e ricikluar

10 role 3 shtresa 150 flete. Celulozë 100% e pastër

10 role 2 shtresa 155 fletë

24 role 3 shtresa 180 lot, 33% letër e ricikluar

4 role 2 shtresa 600 lot, min. 20% fibra të ricikluara

4 role 2 shtresa, 300 fletë

4 role 3 shtresa 64 fletë 33% letër e ricikluar

2 role 2 shtresa 100 fletë me dekorim limoni, 50% leter e ricikluar

1 Roll me 2 shtresa 400 fletësh , 50% letër e ricikluar

1 Roll me 2 shtresa 500 fletësh, 50% letër e ricikluar

Paketë familjare 30 pako 4 shtresa me 10 letra celuloze të pastër

Pako 100 letra 2 shtresa

10 pako 3 shtresa me 9 letra celuloze të pastër

44 copë 2 shtresa me madhësi 33x33 në celulozë të pastër

252 copë 1 shtresa me madhësi 33x33 në celulozë të pastër

Kjo Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar ofron një gamë te gjërë produktesh dhe shërbimesh.

Address: Durres, Lagjja nr. 4, Rruga 7 Marsi, Pall “Firma XHEMF”, Kulla 3, Pranë Drejtorisë së Hekurudhës

E-mail:

Phone : +355672028029

 

You don't have permission to register

Reset Password