Top

Shop

Le Veline

Facoleta

SKU: 072 Category: Tag:

Description

Facoleta

Additional information

Dimensions 2 × 4 × 5 cm
Colors

Lavander, Orange, Green Tea, Lemon

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Le Veline”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kjo Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar ofron një gamë te gjërë produktesh dhe shërbimesh.

Address: Durres, Lagjja nr. 4, Rruga 7 Marsi, Pall “Firma XHEMF”, Kulla 3, Pranë Drejtorisë së Hekurudhës

E-mail:

Phone : +355672028029

 

You don't have permission to register

Reset Password