Top

Lucart

Disa nga produktet tona

Letra Shumë Përdorimshme

10 role 4 shtresa 150 fletë,

4 role 3 shtresa 64 fletë 33%

Letra Shumë përdorimshme 3 n

Letër per Fshirjen e Pluhurav

Facoleta 6/12/30 copë

Letër Higjenike 4/12 rrotulla

Kjo Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar ofron një gamë te gjërë produktesh dhe shërbimesh.

Address: Durres, Lagjja nr. 4, Rruga 7 Marsi, Pall “Firma XHEMF”, Kulla 3, Pranë Drejtorisë së Hekurudhës

E-mail:

Phone : +355672028029

 

You don't have permission to register

Reset Password